سفارش تبلیغ
صبا ویژن
محبوب ترینِ کارها نزد خدا بر روی زمین، دعاست . [امام علی علیه السلام]
بازدید امروز: ----4-----
بازدید دیروز: ----1-----
پاییز 1386 - سیصد

 

به وبلاگ سیصد خوش آمدید؛آماده تبادل لینک و لوگو هستم!

 

 

 

  • درباره من
  • لوگوی وبلاگ
    پاییز 1386 - سیصد

  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
  • لینک دوستان من
  • لوکوی دوستان من
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • مذاکره ایران و امارات درباره جزایر سه گانه
    نویسنده: نیما رهنما سه شنبه 86/9/13 ساعت 10:14 عصر

    مذاکرات پشت درهای بسته «احمدی نژاد» و «شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان» رئیس امارات عربی متحده از برنامه هایی بود که پیش بینی آن را صاحب نظران کرده بودند.
    رئیس جمهور ایران و امیر امارات در حاشیه اجلاس سران کشورهای حوزه خلیج فارس در دوحه نشستی دو نفره در بررسی مسائل مربوط به جزایر سه گانه ایران برگزار کردند.
    این نشست ابتدا با حضور «شیخ حمدبن خلیفه آل ثانی» آغاز شد و سپس به نشستی دو نفره با حضور «محمود احمدی نژاد» و «شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان» در پشت درهای بسته مبدل گشت.
    این نشست تنها چند ساعت پس از نشست «منوچهر متکی» و «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیران امور خارجه ایران و امارات برگزار شد.
    وزیر امور خارجه امارات پیش از بیست و هشتمین سالگرد نشست شورای همکاری خلیج فارس که دیروز در دوحه برگزار شد گفته بود کشورش امیدوار است ایران، پیشنهاد راه حلی عادلانه درباره جزایر سه گانه ایرانی را بپذیرد.
    ایران بارها اعلام کرده این جزایر جزو لاینفک خاک این کشور است و هرگز آن را به دیگران واگذار نخواهد کرد و این در حالی است که امارات نیز ادعای مالکیت آن را دارد.
    در این دیدار احمدی نژاد و شیخ خلیفه بن زاید بر توسعه و تعمیق روابط دو کشور در همه سطوح تاکید کردند.
    رئیس جمهوری اسلامی ایران و رئیس امارات متحده عربی همچنین با اشاره به توافق های قبلی دو کشور، پیگیری برای تسریع اجرایی شدن این توافق ها را از طریق فعال شدن کمیسیون مشترک دو کشور خاطرنشان کردند.
    احمدی نژاد در این دیدار از شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان برای سفر به ایران دعوت کرد و وی در پاسخ گفت که در آینده نزدیک حتما از جمهوری اسلامی ایران دیدار خواهد کرد.
    همچنین به گزارش یک منبع آگاه دیروز عمروموسی دبیرکل اتحادیه عرب هم با احمدی نژاد دیدار و درباره مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی به گفت وگو نشست.
    به گفته این منبع آگاه، این نشست به مدت 45دقیقه و در هتل محل اقامت احمدی نژاد، رئیس جمهور برگزار شده است.


        نظرات دیگران ( )

  • دهن کجی به آناپولیس
    نویسنده: نیما رهنما سه شنبه 86/9/13 ساعت 10:13 عصر

    با حضور احمدی نژاد در شورای همکاری خلیج فارس اجلاس دوحه ، دهن کجی به آناپولیس
    احمدی نژاد دیروز در جمع سران شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس با ارایه 12 پیشنهاد عملی خواستار تعمیق روابط کشورهای منطقه بدون دخالت بیگانگان شد.
    به گزارش خبرگزاری ها، دکتر محمود احمدی نژاد دیروز با دعوت رسمی امیر قطر رئیس دوره ای شورای همکاری خلیج فارس به دوحه سفر کرد و طی سخنانی در این نشست تعمیق روابط کشورهای منطقه را موجب حفظ و تقویت صلح، امنیت و دوستی در منطقه و جهان دانست و تاکید کرد: با عملی کردن 12 پیشنهاد ارائه شده می توانیم با کمک و هماهنگی یکدیگر خلیج فارس را برای همیشه به خلیج صلح، دوستی و برادری تبدیل کنیم.
    وی با اشاره به مشترکات دینی، تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی ما فرصت های بسیار خوبی را در تحکیم و توسعه روابط برادرانه فراهم آورده است و همه ما مفتخریم که پیامبر عظیم الشان ما پرچمدار توحید و یگانه پرستی، رحمت و رافت، دفاع از مظلوم و کرامت انسانی و برادری است و کتاب ما قرآن و قبله ما کعبه است.
    احمدی نژاد با تاکید بر این مطلب که جمهوری اسلامی ایران همواره خواهان صلح و امنیت پایدار مبتنی بر عدالت و محبت و بدون دخالت عوامل بیگانه بوده و هست،گفت:ایران منادی همدلی و همکاری با کشورهای منطقه و همسایگان است و در این مسیر مستقیم و پایدار باقی خواهد ماند.


        نظرات دیگران ( )

  • امکانات لازم را فراهم کنید
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 7:1 صبح

     بدیهی و آشکار است که اگر امکانات نباشد چه می‌شود. در جهت تحکیم اصول قبلی، لازم است والدین عزیز امکانات را فراهم کنند و کاری به کارهای دیگر نداشته باشند. شما کیف، کفش، کامپیوتر، اسکیت و تلفن همراه و چیزهای دیگر را به هر نحوی که می‌توانید برای فرزندتان بخرید تا اول عقده‌ای بار نیاید، دوم- وظیفه والدینی را به خوبی ایفا کنید؛ سوم- سر بچه گرم شود؛ چهارم- مزاحمت‌تان نشود؛ پنجم- اگر لازم شد زحمات‌تان را به رخش بکشید و توی سرش بکوبید؛ ششم- در موقعیت‌های لازم پز بدهید چه‌ها که برای فرزندتان نکرده‌اید... باز هم بگوییم؟

    منبعادامه مطلب...

        نظرات دیگران ( )

  • به بچه ها محبت کنید
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 7:0 صبح

     محبت نقش مهمی در رشد و شکل‌گیری شخصیت‌ بچه‌ها دارد؛ البته محبت حد و حدود و معیارهایی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. محبت موضوعی دلبخواهی است و به حال و حوصله والدین عزیز و معلمان گرامی بستگی دارد.اتفاقاً خیلی مهم است که محبت رویه‌ای ثابت نداشته باشد چون در این صورت بچه پررو می‌شود و توقعاتش بالا می‌رود. ثانیاً اندازه و معیار محبت دست خود ماست.
    یک زمانی آن قدر محبت می‌کنیم که بچه از محبت اشباع شود و برای حفظ تعادل، زمانی هم آن‌قدر محل نمی‌گذاریم و بی‌اعتنایی می‌کنیم که بچه بفهمد تحفه‌ای نیست! برای کارکردهای مؤثرتر تربیتی، لازم نیست محبت همیشه راستکی باشد می‌توان ادا و اطوار محبت را در آورد و به اصطلاح محبت را به صورت نمایشی اجرا کرد.


        نظرات دیگران ( )

  • بچه باید مایه افتخار باشد
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 7:0 صبح

    بچه باید مایه افتخار والدین و مدرسه باشد. این همه زحمت برای بچه‌ها می‌کشیم که چی؟ بچه به درد روزهایی می‌خورد که آدم جایی بخواهد پز بدهد و افتخارات و شاهکارهای زندگی‌اش را بیان کند. چه بهتر که سوژه این افتخارسرایی بچه آدم باشد که از گوشت و خون ماست و بالاخره یک جورهایی مال خودمان است!
    البته بر کسی پوشیده نیست که ضعف‌ها و شکست‌های بچه‌ها محصول بی‌عرضگی و تنبلی خود آنهاست و قوت‌ها و پیروزی‌های‌شان نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی والدین و معلمانی بزرگ است، یعنی خود ما!


        نظرات دیگران ( )

  • لازم نیست همه چیز را بدانید!
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 6:59 صبح

     بچه همیشه بچه است،حتی اگر 25-20 ساله هم باشد! و البته لازم نیست بچه همه چیز را بداند. بالاخره بزرگی گفته‌اند، کوچکی گفته‌اند، شرم و حیایی باید باشد و به اصطلاح سیاسی‌ها، خط قرمزهایی وجود دارد؛ بچه که نباید در هر کاری دخالت کند و نباید از هر چیزی سر در بیاورد.
    بچه هیچ وقت نباید فکر کند بیشتر از پدر و مادر و معلمان چیزی می‌داند و اگر هم واقعاً این جوری باشد نباید به روی مبارکش بیاورد. البته ما آن‌قدر زرنگ و زمان‌شناس هستیم که بدانیم بچه‌های امروزی چیزهای زیادی می‌دانندکاریش نمی‌توان کرد، فقط مهم این است که طرفین به روی هم نیاوریم که چه خبر است!
    باید حریم‌ها حفظ شوند و بچه‌ها اطلاعات و دانسته‌های محرمانه خود را توی دل‌شان نگه‌ دارند و بزرگترها هم انگار نه انگار که بویی برده‌اند، خود را به کوچه علی‌چپ بزنند که ما می‌دانیم که شما بچه‌‌های با ادب و مثبت چیزی نمی‌دانید!


        نظرات دیگران ( )

  • تجربه‌، بی تجربه
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 6:59 صبح

     پس ما بزرگترها چکاره‌ایم؟ خوبیت ندارد بچه همه تجربه‌ها را کسب کند. ما خودمان باید همه تجربه‌ها را به او یاد بدهیم. عطف به اصول اول و پنجم، بچه باید گوشش به دهان والدین و مربیان عزیز و دلسوزش باشد تا از آنها تجربه‌های زندگی را بشنود.
    به قول قدیمی‌ها، بالاخره بزرگترها سرد و گرم روزگار را بیشتر چشیده‌اند و البته مخفی نماند بیشتر هم پیراهن پاره کرده‌اند! حالا چه ضرورتی دارد که بچه‌ها برای کسب تجربه وقت تلف کنند.
    ما حی و حاضر و آماده‌ایم که با توضیحات مفصل و کارشناسانه به آنها بگوییم که راه و چاه چیست. تلاش بچه‌ها برای کسب تجربه‌های عملی در زندگی، تکرار مکررات است و وقت ما و خودشان را هدر می‌دهد. ما بزرگترها چراغ راه بچه‌ها هستیم و البته لازم است که همه جا چراغ به دست جلوی آنها حرکت کنیم تا در چاه نیفتند! ما چراغیم، چراغ راهنما که نیستیم!


        نظرات دیگران ( )

  • بچه خوب، حرف گوش کن است
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 6:59 صبح

    «ادب» چیز مهمی در زندگی آدم‌هاست و نشانه‌های اصلی ادب، مطیع و سربه زیر بودن و حرف گوش کردن است. بچه عاقل باید با ادب باشد. اصلاً خوب نیست بچه سروصدا کند، نق بزند، ایراد بگیرد، از خودش نظر بدهد و خلاصه خلاف خواسته‌ ما بزرگترهای با ادب رفتار کند. این هایی که می‌گویند که برای پرورش خلاقیت و از این حرف‌ها، باید به بچه اجازه جسارت و ابراز وجود داد احتمالاً خودشان در بچگی با ادب نبوده‌اند یا درست و حسابی ادب نشده‌اند!ادب، آداب دارد و باید آداب مطیع و حرف گوش کن بودن را در خانه و مدرسه با جدیت به بچه یاد بدهیم.

        نظرات دیگران ( )

  • روا‌نشناسان برای خودشان می‌گویند
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 6:58 صبح

     یک دلیل این که ما زیاد کتاب نمی‌خوانیم و تنها یافته‌های ذهنی خودمان را به شما عزیزان عرضه می‌کنیم این است که اصولاً در کتاب‌های روانشناسی و علوم تربیتی و غیره، چیز به درد بخوری وجود ندارد. کسانی که این کتاب‌ها را می‌نویسند یا بیکارند یا نمی‌فهمند خرج و مخارج زندگی یعنی چه. یک عده می‌نشینند و برای خودشان نظریه و از این حرف‌ها در می‌آورند که چه بشود؟ اگر مردی بیا ببینیم می‌توانی یک زندگی را بچرخانی؟!
    اصلاً دنیای امروز، دنیای کاربرد است و ما کاربردی‌ترین یافته‌های خودمان را بر مبنای سال‌ها تجربه به شما ارائه می‌دهیم. چه‌کار دارید بروید کتاب و نظریه و از این حرف‌ها بخوانید.


        نظرات دیگران ( )

  • بچه زرنگش خوبه!
    نویسنده: نیما رهنما دوشنبه 86/9/12 ساعت 6:57 صبح

    نمی‌دانم در این کلمه «باید» چه سری نهفته است که این قدر در روش‌های تربیتی کاربرد دارد! از قدیم هم گفته‌اند بچه برای این که آدم بشود، چیزی بشود، سربار جامعه نشود، و خلاصه یک ... بشود باید درس بخواند. نمی‌دانم با وجود این که درس خواندن تنها راه کسب درآمد نیست، پسرها به جای درس، رغبت بیشتر به بازار کار پیدا کرده‌اند و عوامل زیادی باعث افت انگیزه‌های درس خواندن می‌شود، چرا بعضی‌ها نمی‌فهمند که درس خواندن چقدر مهم است و اصلاً تنها راه آدم شدن است!
    حالا ما کتاب نمی‌خوانیم و والدین و معلمان عزیز چندان اهل مطالعه نیستند چه ربطی به درس خواندن دارد؟! درس خواندن محاسن فراوانی دارد که مهم‌ترین آن اخذ مدرک، دویدن دنبال کار دولتی و افتتاح مسیر آب باریکه است!

        نظرات دیگران ( )

       1   2      >

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • دانلود قرآن(احمد سعود)سوره ناس
    دختر برای تو
    ارزش های و کودکان
    [عناوین آرشیوشده]